Premier League-hold hang i bremsen

Eftermiddagens fire kampe i den engelske liga bød på sølle tre - og meget sene - mål.

Hatem Ben Arfa scorede sejrsmålet for Newcastle mod Fulham. (Foto: Nigel Roddis © Scanpix)

Spillerne i den engelske Premier League skal ikke have skyld for at sætte måltavle-bestyrerne på de forskellige stadioner på overarbejde.

Faktisk så det langt ind i anden halvleg ud, som om samtlige fire kampe lørdag eftermiddag ville ende uden scoringer, men mod slutningen fik tilskuerne alligevel en smule måldramatik at tage med hjem.

Tre opgør endte således med 1-0-sejre på sene sejrsmål, mens Everton på ny skuffede ved at spillede 0-0 mod Cardiff.

Norwichs Nathan Redmond sørgede for eftermiddagens første scoring, da han efter 68 minutter blev noteret for det enlige mål, da kanariefuglene hjemme slog Southampton med 1-0.

Et kvarters tid senere stod Jermaine Pennant for Stokes sejrsmål, da holdet fik skovlen under West Ham, mens Newcastles Hatem Ben Arfa ventede helt indtil fire minutter før tid med at sikre sit hold en 1-0-gevinst over Fulham.

Det var Newcastles første mål i denne sæson.

Andreas Cornelius er skadet og var ikke med, da Cardiff sikrede sig et point mod Everton, som har fået en vanskelig start på den nye sæson.

Liverpool-klubben, der sidste sæson sluttede på sjettepladsen, har ellers ikke haft noget skræmmende startprogram med Norwich, West Bromwich og Cardiff som modstandere, men holdet har spillet alle tre kampe uafgjort.

Den nye manager Roberto Martinez har altså en del af arbejde med, hvis Everton igen i denne sæson skal spille med i kampen om de europæiske pladser.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve