Real-stjerner raser over Poulsen

Flere Real Madrid-stjerner beskylder Christian Poulsen for voldsomt spil i Sevillas 2-0-sejr over den spanske kongeklub lørdag aften. 'Fuldstændigt vanvittigt', lyder det fra Guti.

Flere Real Madrid-stjerner anklager Christian Poulsen for voldsomt spil. Her ses han under en tidligere kamp mod Valencia. (Foto: Julio Munoz © Scanpix)

Francesco Totti, Gennaro Gattuso, Marcus Rosenberg og nu blandt andre Real Madrids Guti. Det er nogle prominente stjernenavne, som Christian Poulsen har været uvenner med gennem karrieren, og efter Sevillas 2-0-sejr over Real Madrid i lørdags kan den danske midtbanespiller føje et par nye stjernenavne til fjendelisten. Det skriver B.T. tirsdag.

Især Real Madrids viceanfører, Guti, den spanske landsholdsstjerne Sergio Ramos og topscorer Ruud van Nistelrooy raser over Poulsen, som de mener burde have haft et rødt kort.

- Poulsen lavede ikke andet end svinestreger og frispark. Jeg tror ikke, han skal glæde sig til, han kommer på Santiago Bernabeu næste gang, siger en vred Sergio Ramos til den spanske sportsavis Marca. Han var dog langt fra en engel selv, da han fik rødt kort i kampen.

Reals viceanfører, Guti, mener, at Poulsen kunne have sendt ham skadet ud på sidelinien det næste halve år.

- Det var fuldstændigt vanvittigt, det Poulsen lavede. En dommer med bedre styr på kampen havde uden tvivl givet ham og andre Sevilla-spillere et rødt kort. Det var i hvert fald ikke retfærdigt, at det kun var os, der fik en udvisning, lyder det fra Guti.

Den danske landsholdsspiller ryster ikke ligefrem i bukserne over Sergio Ramos trusler, selv om han kan se frem til ekstra opmærksomhed fra publikum og modstandere.

- Så må vi jo se, hvad der sker. Jeg tror mere, det bunder i, at vi havde fuldstændig styr på dem. Sergio Ramos fik selv rødt kort og var indblandet i nogle andre episoder. Jeg synes lige, de skal trække vejret, siger Christian Poulsen til B.T.

Facebook
Twitter