Rosenborg-træner har snor i Bendtner: Bliver overrasket hvis han smutter

Kåre Ingebrigtsen, cheftræner i Rosenborg, har en stærk tro på, at Nicklas Bendtner bliver i klubben efter januars transfervindue.

Nicklas Bendtner trives i Norge. (Foto: VINCENT WEST © Scanpix)

Nicklas Bendtner har for alvor fundet formen igen efter sit skifte til norsk fodbold.

Den danske angriber har været en fast bestanddel af Rosenborgs mandskab, der endte med at vinde det norske mesterskab. Og på den personlige side kunne Bendtner glæde sig over at blive topscorer i ligaen og få comeback på det danske landshold.

Og efter de gode præstationer for Rosenborg er rygterne begyndt at svirre om et klubskifte til en større liga.

Men Rosenborgs cheftræner, Kåre Ingebrigtsen, har en stærk tro på, at Bendtner bliver i klubben, når sæsonen starter op igen efter trænerens snak med danskeren.

- Nicklas siger, at han stortrives her i klubben. Det kan gå meget hurtigt i fodbold, ja. Men signalet er, at han har en stor lyst til at være her, og vi er meget begejstrede for ham. Jeg bliver meget overrasket, hvis der sker noget andet, siger Kåre Ingebrigtsen til adresseavisen.

- Det er helt sikkert et godt tegn, at han stortrives hos os. Indtil videre føler jeg mig tryg i troen på, at han bliver.

Transfervinduet lukker den 31. januar i de fleste europæiske ligaer, mens det norske vindue har åbent helt frem til 4. april.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk