Sådan ser de danske spilleres søndag ud

Se den officielle tidsplan for de danske spillere på dagen for den afgørende gruppekamp mod Tyskland.

(Foto: Claus Bech © Scanpix)

Her er det officielle dagsprogram for de danske spillere på dagen for den afgørende gruppekamp mod Tyskland.

Med det sene kick off søndag aften er spillernes dagsprogram for kampdagen rykket og med ekstra tid afsat til de forskellige aktiviteter i løbet af dagen med morgenmad frem til klokken 9.30 efterfulgt af en gåtur klokken 10.00, det afsluttende taktikmøde klokken 10.30 og derefter frokost klokken 12.30.

Der er lagt hvileperiode ind fra klokken 13.30 til 17.15, hvorefter der serveres en 'pre-match meal' – et let måltid før kampen – klokken 17.45 inden afgangen til stadion klokken 18.45.

Efter ankomsten til stadion godt et kvarter efter, bussen kører ud af hotellets område, vil spillerne gå en tur i omklædningsrummet med deres personlige bagage og udstyr, og derefter besigtige banen. Der vil være opvarmning fra klokken 20.00 til 20.30, men den vil givetvis blive rykket fem minutter frem, såfremt de to fodboldforbund på organisationsmødet om formiddagen bliver enige om, at banen skal vande før opvarmningen og før kick off og igen i pausen.

DBU forventer, at truppen kører fra stadion til lufthavnen klokken 23.15 lokal tid med ankomst til lufthavnen i Stettin klokken 01.10 og derefter ankomst til spillerhotellet i Kolobrzeg klokken 02.40 om natten.

Efter kampen og presseaktiviteterne vil der være et let måltid for spillerne på stadion inden afgangen klokken 00.15 til den lokale lufthavn og hjemrejsen med DBU’s charterfly (SAS, SK 7112) til Stettin i Polen med planlagt ankomst klokken 01.10 lokal og dansk tid og busturen til basecamp-hotellet Marine i Kolobrzeg med forventet ankomst er klokken 02.40.

Facebook
Twitter