Schalke klar til at betale Villarreal

Schalke 04 sætter nye kræfter ind for at holde på Christian Poulsen og meldes klar til at betale kompensation til Villarreal.

Kræfter i Schalke ønsker at beholde Christian Poulsen. De er endda villige til at betale for, at hans forhåndsaftale med Villarreal kan blive annulleret. (Foto: Ina Fassbender © Scanpix)

Schalke 04 skulle være så interesseret i at holde på klubbens danske landsholdsspiller Christian Poulsen, at tyskerne vil betale kompensation til den spanske klub Villarreal for at skrive en ny kontrakt med midtbaneslideren. Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker tirsdag med henvisning til kilder i bestyrelsen.

Magasinet kalder spillet om Poulsen for et "Wechselteater", men stærke kræfter i bestyrelsen vil holde på Poulsen, selv om han har flirtet kraftigt med Villarreal og Milan.

Det er Rudi Assauer og Josef Schnusenberg, der fører an i arbejdet på at holde på danskeren, og de skulle have fået overbevist teammanager Andreas Müller om, at Poulsen er så vigtig en spiller, at Schalke må finde sig i at betale et transfergebyr på seks millioner kroner til Villarreal som følge af en forhåndsaftale, som Poulsen har lavet med semifinalisterne fra Champions League.

Facebook
Twitter