Schønes mindre skønne aften

Lasse Schøne er tvivlsom til U/21-landsholdets EM-kvalkamp mod Slovenien, efter han måtte lade sig udskifte med en ankelskade i Æresdivisionen i weekenden.

Lasse Schøne (Foto: Thorkild Amdi © Scanpix)

En af de største positive overraskelser i den hollandske Æresdivision er De Graafschap, der ligger midt i rækken efter syv kampe.

Her er U/21-landsholdsspilleren Lasse Schøne fast inventar på den offensive midtbane, hvor han trods sine nu blot 21 år, var en af de bærende kræfter, da holdet rykkede op i den bedste række i sidste sæson.

Holder fod og håb oppe

Lasse Schøne var da også med i lørdagens 0-1-nederlag til Patrick Mtiligas NAC Breda, men kun i 23 minutter, hvorefter han måtte lade sig udskifte med en ankelskade.

- Jeg måtte en tur på sygehuset, men billederne viste ikke noget alvorligt, siger Lasse Schøne til den hollandske avis De Gelderlander.

Det danske U/21-mandskab møder Slovenien den 16. oktober i de unge spilleres EM-kvalifikation, og Lasse Schøne håber at nå at blive klar.

- Jeg har ikke meldt afbud, fordi der er godt en uge til. Anklen er stadig hævet, så jeg skal holde foden oppe i et par dage. Først derefter kan vi se, hvordan det går, siger det unge talent.

Lasse Schøne debuterede på U/21-landsholdet, da han afløste Tobias Mikkelsen i en venskabskamp mod Grækenland i marts måned i år.

 

Facebook
Twitter