Serie A-klub køber 'AC' i Nordsjælland

Anders Christiansen skifter Nordsjælland ud med Chievo Verona fra den italienske Serie A.

AC fik debut på landsholdet i efteråret. (Foto: DR Sporten © DR)

Endnu en Nordsjælland-profil er fløjet fra reden. Denne gang er det Anders 'AC' Christiansen, der skifter Farum-klubben ud. Han fortsætter i den bedste italienske række hos Chievo Verona. Det oplyser FCN på klubbens hjemmeside.

- Jeg glæder mig til at kunne teste mig af på det niveau og på den måde blive en klogere og bedre fodboldspiller. Jeg ved, at der vil være en indkøringsfase, når man kommer til et nyt land, hvor man skal lære sproget, ligaen, holdkammeraterne og taktikken, så jeg er helt indstillet på, at det vil tage tid at blive fuldt integreret, siger han til fcn.dk.Salg skal lokke talenter tilFC Nordsjælland har tidligere sendt profiler som Jores Okore, Andreas Bjelland og Jesper Hansen til udlandet, og nu er 'AC' altså også solgt med øjeblikkelig virkning.

- Det er bl.a. det som også i årene fremover vil gøre FCN attraktiv for de bedste unge danske spillere. Vi tror og håber på, at AC vil udvikle sig yderligere i Serie A, og forhåbentlig ser vi ham igen, når karrieren en dag måske atter byder på dansk fodbold, siger Jan Laursen fra klubbens sportslige ledelse.Landsholdsdebut i efteråretAnders Christiansen nåede at spille i FC Nordsjælland i 2,5 år, hvor det i 83 kampe blev til syv mål. Disse præstationer har indtil nu kastet en enkelt landskamp af sig. Det var på udebane mod Rumænien i november 2014, hvor han startede inde i nederlaget på 0-2. Derudover har Christiansen også spillet en ligalandskamp af sig.Chievo Verona ligger nummer 16 ud af 20 hold i Serie A.FC Nordsjælland oplyser ikke, hvor lang en kontrakt Anders Christiansen har fået, eller hvilken pris klubben har modtaget for at sælge ham.

Facebook
Twitter