Sidste transferdag: Finder disse spillere en ny klub?

Der er adskillige danske spillere, der kan være på vej til nye klubber på sidste transferdag. DR har kigget på nogle af dem.

Vender Nicklas Bendtner ryggen til Wolfsburg i dag? (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Transfervinduet lukker i aften klokken 23.59 i de fleste lande. Derfor har både klubber og spillere travlt i dag, hvor mange handler kan blive lukket. Mange danske spillere kan være på vej til nye klubber, og DR har linet nogle af dem op herunder.

Søren Rieks

Den tidligere Esbjerg-spiller Søren Rieks har stor succes i IFK Göteborg, hvor han blev klubbens topscorer i sidste sæson. Det har fået udenlandske klubber til at spejde efter den danske offensiv-spiller, og ifølge svenske medier har klubber fra Spanien, Kina, De Forende Arabiske Emirater og Tyrkiet meldt deres interesse for Rieks.

Nicklas Bendtner

Landsholdets tidligere førsteangriber har efterhånden spillet i halvandet år, men er stadig ikke blevet starter for Bundesliga-klubben. Det har naturligvis ført til spekulationer om et skifte, og både den danske angriber, og ledelsen i Wolfsburg har da også flere gange givet udtryk for, at deres veje kunne skilles. Det har især været klubber i Premier League, eksempelvis Newcastle og Crystal Palace, der har været sat i forbindelse med Bendtner, som har kontrakt med klubben til sommeren 2017.

Helenius skulle være på vej til tysk fodbold. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Nicklas Helenius

Siden sit skifte fra Aston Villa til AaB, har angriberen ikke fundet den form, der gjorde, at Premier League-klubben hentede ham i 2013. Derfor har han selv givet udtryk for at ville videre, og ifølge tyske medier er Helenius meget tæt på en lejeaftale med SC Paderborn

Kim Aabech

AGF-spilleren har selv givet udtryk for, at han er en af de spillere, der kan skifte på sidste dag af transfervinduet. Aabech har ellers gjort en god figur i Aarhus, men forhandlingerne om forlængelse er gået i hårdknude, og derfor kan han være på vej væk.

Casper Sloth

Ifølge engelske medier vil Leeds gerne leje Sloth ud. Rygterne har gået på Brøndby, men også AGF eller FCN kunne være gode bud for den danske midtbanespiller.

Nicolai Boilesen er på vej væk fra Ajax. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Nicolai Boilesen

Den danske venstre back er havnet i en noget svær situation i Ajax, hvor han er helt ude i kulden. Han er simpelthen blevet frosset ud efter at have givet udtryk for, at han ville prøve noget nyt. Den tidligere anfører for Ajax skal derfor finde en anden klub i dag, og Wolverhampton har været det varmeste rygte omkring Boilesen.

Niki Zimling

Midtbanespilleren har ikke spillet meget for Mainz, og både klubben og ham selv har givet udtryk for, at et skifte var nært forestående. Club Brügge, hvor Zimling havde succes, inden han kom til Bundesligaen, har været det stærkeste rygte, men i sidste sommers transfervindue var det hans tidligere klub Brøndby, der meldte sig på banen.

Kan Zohore gøre det bedre i Cardiff end Cornelius? (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Kenneth Zohore

OB-angriberen ser ud til at skifte til Cardiff, der vil have angriberen på trods af tidligere fiasko med en anden dansk angriber, Andreas Cornelius. Zohore har scoret syv mål i Superligaen i denne sæson og skiftet ventes at falde på plads i dag.

Jores Okore

Det er ikke sikkert, at Jores Okore skal nogle steder, men en nedrykning med Aston Villa truer. Spørgsmålet er så, om Okore vil spille i den næstbedste række i England. Han har selv sagt, at han ikke vil udelukke noget som helst, og at han sagtens kunne se sig selv spille i Championship.

Laursen kan være på vej til Holland. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Ryan Johnson Laursen

Rygterne om Esbjerg-spilleren har virkelig været varme. Det er den hollandske klub AZ, der har budt på ham, men i første omgang skulle buddet have været for lavt. Ifølge hollandske medier vil hollænderne igen byde på Laursen.

Riza Durmisi

Brøndby-backen fik sit gennebrud sidste år, hvor han også slog igennem på landsholdet. Sportsdirektør Troels Bech har givet udtryk for, at det bliver svært at holde på Durmisi, der er eftertragtet af både franske og tyske klubber.

Husk, at du på dr.dk/sporten kan se vores web-tv-dækning af transfervinduets sidste dag. Vi sender fra kl. 19.00, og frem til transfervinduet lukker.