Skadet Absalonsen ærgrer sig

OBs Johan Absalonsen indkasserede ikke kun et nederlag mod FC Nordsjælland i dag. Hans fiberskade i baglåret brød ligeledes op, og han forrventer nu at være ude i tre uger.

(Foto: Claus Fisker)

Johan Absalonsen havde svært ved at se lyst på tilværelsen efter OBs 0-1-nederlag til Nordsjælland lørdag. Hans hold tabte, og så blev han skadet oven i.

-Det er tungt, meget tungt. Det er den samme skade, som jeg havde før. En fibersprængning, der er brudt op igen. Så det er en ommer, kan man vist godt sige, fortæller han til DR Sporten.

Skaden holdt Johan Absaslonsen ude i tre uger sidst, den var gal, og Johan Absalonsen forventer, at skaden vil tage den samme tid for at hele denne gang.

-Det ødelægger hele efteråret, så det var dobbelt lort i dag. Det var nederlag plus en skade, så det kan ikke blive meget værre, siger han.

Han kunne ikke mærke noget til skden i baglåret før kampen, men det var første gang, fiberskaden skulle belastes, og det kunne den altså ikke holde til. En ting er skaden, det andet er er, at han går glip af OBs Europa League kampe mod bl.a. Michael Laudrups klub, Getafe og mod tyske Stuttgart.

-Jeg er meget, meget ked af det, for nu går jeg glip af det sjove program, som vi har de kommende uger. Men det er svært. For når jeg ikke kan mærke noget, går jeg jo ud fra, at jeg er klar, siger uheldige Johan Absalonsen.

Facebook
Twitter