Solskjær stopper karrieren

Ole Gunnar Solskjær nåede næsten at blive en levende legende i Manchester United. Efter 11 år i den engelske klub er det nu slut, da Solskjær stopper karrieren.

Den norske veteran Ole Gunnar Solskjær stopper karrieren. (Foto: Nigel Roddis © Scanpix)

Ole Gunnar Solskjær har været en vigtig angriber for Manchester United. Men nu er det slut. Den 34-årige nordmand valgte tirsdag med øjeblikkelig virkning at indstille karrieren.

Solskjær er dog ikke helt tabt for de engelske mestre, hvor han vil fortsætte i en rolle som træner og samtidig være klubbens officielle ambassadør.

- Jeg vil gerne takke manageren, træner- og lægestaben og mest af alt tilhængerne, som har støttet mig gennem min karriere. De har været fantastiske og var en stor inspiration for mig, når jeg sad udenfor med skader, sagde Ole Gunnar Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside.

I sine 11 år hos Manchester United nåede Solskjær at score 126 mål for den engelske mesterklub, mens der er blevet længere og længere mellem spilletiden i de senere år, hvor han har døjet med et dårligt knæ.

Alene i 2007 er nordmanden blevet opereret to gange, efter at det sidste år lykkedes ham at få comeback efter to års fravær.

- Den støtte, som fansene og staben viste mig på det tidspunkt, var min primære motivation for mit comeback. Jeg føler en stor stolthed ved at have repræsenteret Manchester United i 11 år og har fået en masse specielle minder, sagde Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær stopper efter, at han netop har fået at vide, at han skulle igennem sin ottende knæoperation, hvis han ville fortsætte karrieren.

 

Facebook
Twitter