Bøde og gult kort til Messi

Bøde på 15.000 kroner og et gult kort til Lionel Messi, fordi han efter en scoring løftede op i trøjen for at hylde sin mor med ordene - Feliz cumple, mami.

  • Lionel Messi viser sin t-shirt efter sin scoring mod Racing Santander (Foto: Lluis Gene © Scanpix)
  • Lionel Messi viser sin t-shirt efter sin scoring mod Racing Santander (Foto: Lluis Gene © Scanpix)
1 / 2

Feliz cumple, mami - tillykke med fødselsdagen, mor - stod der på Lionel Messis undertrøje, da han løftede Barcelona-trøjen op efter sin scoring mod Racing de Santander.

I dag har den spanske disciplinærkomite i fodboldforbundet idømt ham en bøde på 15.000 kroner og et gult kort for at overtræde de gældende fodboldregler, især artikel 91.1, hvori der blandt andet står, at en fodboldspiller, der bevidst løfter op i trøjen og fremviser et budskab mod offentligheden, kan blive straffet, og i alvorlige tilfælde idømt en bøde mellem 2-3000 euro og tildelt en advarsel.

Det er ikke første gang disciplinærkomiteen uddeler en bøde til en fodboldspiller for at løfte op i trøjen. Efter kampen mellem Español og Almería blev målscorer José Callejón idømt en bøde på 3000 euro for at mindes den afdøde medspiller Dani Jarque. Den bøde blev efter protester annulleret.

I dag raser fans igen over fodboldforbundets smålighed.

FacebookTwitter