Braithwaites Barcelona-præstation bifaldes: 'Han har en rolle at spille på holdet'

Spansk sportsmedie skriver, at angriberen med sin scoring lukkede munden på tvivlerne.

Martin Braithwaite scorede sit første mål for FC Barcelona lørdag aften i 4-0 sejren over Mallorca. (Foto: ALBERT GEA © Scanpix)

Debut som målscorer i FC Barcelona og stor ros i de spanske medier.

Martin Braithwaite har haft en stærk, stærk weekend i Spanien, hvor danskeren kom på tavlen i cataloniernes 4-0-sejr over Mallorca lørdag aften.

Selv var Braithwaite også meget glad efter opgøret og understregede, at det her blot er begyndelsen.

- Fantastisk følelse. Suveræn sejr. Første mål. Det er kun begyndelsen, skriver angriberen på Twitter.

I spanske medier roses Braithwaite da også for sin præstation i den første runde efter en lang coronapause i La Liga.

Marca skriver, at angriberen med sin scoring lukkede munden på tvivlerne.

- Braithwaite har gjort nok til at vise, at han har en rolle at spille på holdet, hvilket han selv allerede havde insisteret på, skriver mediet og henviser til en udtalelse fra danskeren for et par måneder siden.

- De vil blive overrasket, når de næste år ser mig spille i Champions League med Barcelona. Jeg er sikker på, at jeg vil blive længere end fire et halvt år. Jeg vil gerne blive en legende i Barcelona, lød det dengang fra Martin Braithwaite.

Også mediet AS fremhæver Braithwaite og skyder samtidig efter Kevin-Prince Boateng, der blev hentet ind til klubbens angreb sidste år på en lejeaftale som reserve for Luis Suarez.

- Braithwaite har allerede gjort meget mere end Boateng i sidste sæson. I det mindste er danskeren ikke kun kommet for at folde hænderne, men ønsker at bidrage til holdet, skriver AS og sammenligner Martin Braithwaite med den tidligere svenske angriber Henrik 'Henke' Larsson, der spillede i Barcelona fra 2004 til 2006.

- Det lugter af Larsson, skriver AS.

Martin Braithwaites kontrakt med FC Barcelona løber frem til sommeren 2024.

Facebook
Twitter