Efter selvmål: Nu har Ronaldo scoret mod alle

Cristiano Ronaldo nåede at spille 344 ligakampe, før han scorede sit første selvmål. Han kan trøste sig med, at han nu har scoret mod alle La Liga-klubber.

Real Madrids Cristiano Ronaldo i smerter under kampen mod Granada på Nuevo Los Carmenes stadion i Granada. (Foto: Jorge Guerrero © Scanpix)

Der er ikke meget at grine af i Real Madrid i øjeblikket. Der er kamp på de indre linjer mellem træner Jose Mourinho og dele af spillertruppen, og i aftes tabte hovedstadsklubben 0-1 til Granada.

Og dét endda efter noget så sjældent som et selvmål fra Cristiano Ronaldo. Den portugisiske megastjerne har spillet 344 ligakampe (for Sporting, Manchester United og Real Madrid). Men det var første gang i karrieren, at han scorede et selvmål. Han har scoret 220 mål i "den rigtige ende af banen."

Til gengæld kan han glæde sig over en lille pudsig "milepæl": Han har nu scoret mod samtlige hold i La Liga - inklusiv sit eget.

Ronaldo har i denne sæson scoret 21 mål for Real Madrid i La Liga. Hans 22. mål blev altså et selvmål, som han var uheldig at heade i nettet efter et hjørnespark til Granada efter 22 minutters spil.

Real Madrid er nu 15 point efter Barcelona, der topper Primera Division. Og der er fire point op til nummer to, Atlético Madrid. Både Barcelona og Atleticó har spillet en kamp færre end Real Madrid.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk