FC Nordsjælland sælger anfører til Celta Vigo

Anføreren for Danmarks U21-landshold og FC Nordsjælland, Mathias Jensen, skifter til Celta Vigo. 

Mathias Jensen fortsætter karrieren i spanske Celta Vigo. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fodboldspilleren Mathias Jensen har fået en ny arbejdsgiver.

Anføreren for Danmarks U21-landshold og FC Nordsjælland, Mathias Jensen, bytter sidste års bronzevindere fra Farum ud med Celta Vigo i den spanske Primera Division.

Det oplyser FC Nordsjælland i en pressemeddelelse.

Den 22-årige centrale midtbanespiller bliver kollega med danskerne Pione Sisto og Andrew Hjulsager. Celta Vigo råder også over Stanislav Lobotka og Emre Mor, der tidligere har været holdkammerater med Mathias Jensen i FC Nordsjælland.

I den spanske klub skal han blandt andet udfylde hullet efter Daniel Wass, der har brugt sommerpausen på at skifte til Valencia.

Det var først i foråret 2017, at Mathias Jensen for alvor bed sig fast som startende spiller for FC Nordsjælland, men siden har han lavet en kometkarriere.

Målfarlig og pasningsstærk

Gode præstationer sendte ham med til U21-EM i Polen i sommeren 2017, selv om han årgangsmæssigt også har alderen til at være på det nuværende U21-landshold, som kæmper om at komme med til næste sommers slutrunde i Italien. I sidste sæson scorede den afleveringsstærke centrale midtbanespiller 12 gange i 35 superligakampe, da FC Nordsjælland overraskende sikrede sig bronzemedaljer.

Indeværende superligasæson begyndte uheldigt for Mathias Jensen, da han udgik med en skade i første spillerunde og ikke har været på banen siden.

/ritzau/

Facebook
Twitter