Karantænen endelig ovre: Barca skriver med 77 spillere

Så er der gang i butikken igen i Barcelona. 76 spillere har skrevet kontrakt, og onsdag stiger antallet til 77.

Arda Turan er blot en af 77 spillere, som FC Barcelona har valgt at registrere efter den overståede transferkarantæne. (Foto: GUSTAU NACARINO © Scanpix)

Barcelonas transferkarantæne er ophævet, og det har betydet, at printerne har været på overarbejde og et stort indkøb af kuglepenne hos de forsvarende spanske mestre.

Klubben må nu igen registrere nye spillere og skrive kontrakt med dem, og det har klubben udnyttet. Alt i alt har FC Barcelona skrevet under med 76 spillere, efter karantænen blev ophævet, hvor to af dem er til førsteholdet i form af Arda Turan og Aleix Vidal, som blev købt i sommer.

De resterende er fordelt på Barcelonas B-hold og diverse ungdomshold, og onsdag stiger antallet til 76, da sydkoreanske Seung-Woo Lee fylder 18 år og derfor bliver spilleberettiget, skriver Barcelona på deres hjemmeside.

Hurtig debut

Arda Turan og Aleix Vidal kunne ikke få lov til at spille i weekendens skuffende 0-0-kamp mod Espanyol, men det forventes, de er med i midtugens Copa del Rey, hvor Espanyol igen venter.

Træner Luis Enrique har efterlyst nogle flere offensive muligheder, og her vil specielt Arda Turan kunne bidrage på den offensive midtbane. Arda Turan har været med for Tyrkiet i EM-kvalifikationskampene, og han er derfor fint med rent formmæssigt.

Aleix Vidal skal ind og aflaste Dani Alves, som der er blevet trukket meget på i denne sæson, men spanieren har kun spillet en enkelt kamp siden skiftet fra Sevilla i sommer, hvilket var i en træningskamp for Catalonien mod Baskerlandet.

Hele listen kan ses nedenfor.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve