Ronaldo føler sig misforstået: Jeg er bedre fysisk, ikke spillemæssigt

Portugiseren var ude med riven efter Real Madrids nederlag til Atlético Madrid, men han blev misforstået, forklarer han nu.

Ronaldo har muligvis sat sit kandidatur som årets holdkammerat over styr. (Foto: SERGIO BARRENECHEA © Scanpix)

- Hvis alle var på mit niveau, ville vi ligge nummer et.

Sådan lød ordene ifølge den spanske sportsavis Marca fra Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo efter kongeklubbens 1-0-nederlag på hjemmebane mod Atlético Madrid.

En hård besked til holdkammeraterne, der gik hele verden rundt, men nu trækker den portugisiske superstjerne i land overfor samme avis.

Ronaldo forklarer, at han er blevet misforstået.

- Da jeg sagde det, talte jeg om det fysiske niveau, ikke det spillemæssige. Jeg er ikke bedre end nogen af mine holdkammerater, understreger Ronaldo overfor avisen.

Kun respekt for holdkammeraterne

Ronaldo har givet nogenlunde samme forklaring til en anden spansk sportsavis, AS.

- De har misforstået mine udtalelser efter kampen. Jeg sagde ikke, jeg var bedre end de andre. Jeg mente den fysiske del og i forhold til skader. Der har været alvorlige skader på holdet med Pepe, Bale, Benzema, Marcelo og det har ramt os og gjort, at vi ikke har været på vores normale niveau. Jeg har intet andet end respekt for mine holdkammerater, og det var ikke min mening at fornærme dem, siger Real Madrid-topscoreren.

Real Madrid er efter nederlaget til Atlético Madrid fire point efter lokalrivalerne, mens der er ni point op til førerholdet FC Barcelona, der søndag møder Sevilla.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve