Ronaldo langer ud efter sine holdkammerater

Den portugisiske verdensstjerne er alt andet end tilfreds med sine holdkammerater efter nederlaget til Atlético Madrid.

Ronaldo brændte selv en stor chance mod Atlético Madrid. (Foto: JUAN MEDINA © Scanpix)

Real Madrid led lørdag eftermiddag et smerteligt nederlag til bysbørnene fra Atlético Madrid og er hele ni point efter førerholdet FC Barcelona. Catalanerne kan endda øge forspringet i Primera Division til kongeklubben yderligere, når de søndag aften møder Sevilla.

Cristiano Ronaldo brændte selv en stor hovedstødschance i 1-0-nederlaget til Atlético Madrid, men skylden for nederlaget skal ifølge portugiseren ikke findes hos ham.

Det er holdkammeraterne, den er gal med.

- Hvis alle var så gode som mig, ville vi ligge nummer et, lød det ifølge Goal.com fra portugiseren efter derbyet i Madrid.

- Når et hold ikke spiller med de bedste, så er det svært at vinde en lang turnering. Jeg kan lide at spille med Bale, Benzema, Marcelo, Pepe... Jeg siger ikke, de andre ikke er gode, Danilo var for eksempel den bedste på banen i dag.

Den målfarlige portugiser langede efter kampen også ud efter pressen, som han ikke mener er rimelige i deres kritik af ham.

- Skal man tro pressen, så er det som om, at jeg spiller ad helvedes til, men tallene og statistikkerne lyver ikke. De er der.

Ronaldo har scoret 22 ud af Real Madrids 71 ligamål i denne sæson.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve