Zidane efter Barcelona-lussing: Et nederlag, der gør ondt

Real Madrid-træner Zinedine Zidane afskriver oven på 0-3-nederlaget til Barcelona ikke mesterskabet.

Lionel Messi jubler foran Barcelona-fansene på Bernabeu. (Foto: JAVIER Soriano © Scanpix)

Et nederlag på 0-3 på egen hjemmebane. Real Madrid er ikke vant til at tabe på Bernabeu, men nederlaget til Barcelona lørdag eftermiddag gjorde ekstra ondt på madrilenerne.

Med sejren er Barcelona nemlig nu 14 point foran Real Madrid i tabellen, og mesterskabet synes derfor som en umulighed for cheftræner Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo og resten af Madrid-holdet.

- Det er et nederlag, der gør ondt. Det var en meget, meget svær kamp for os. Men det er ikke ovre endnu. Det kan se sådan ud, men vi skal aldrig give op, sagde Zidane efter kampen ifølge AP.

Lang vej endnu

Ud over de 14 point til Real Madrid, er Barcelona også foran med ni point i forhold til Atletico Madrid på andenpladsen. Alligevel vil Barcelonas midtbanegeneral, Andres Iniesta, ikke afskrive Real Madrid i mesterskabskampen.

- Vi tog et skridt fremad i forhold til tabellen. Men jeg udelukker ikke Madrid. Det er en lang turnering, og Madrid er alt for godt et hold til at afskrive i titelkampen, sagde Iniesta.

Med sejren udbyggede Barcelona sin ubesejrede stime til 25 kampe i træk i alle turneringer. Holdet har ikke tabt siden nederlaget til Real Madrid i den spanske Super Cup i august.

- Der er lang vej endnu, men det er da rigtigt, at vi er forrest med markant afstand til vores nærmeste rivaler. Men intet er afgjort endnu, sæsonen er ikke engang halvvejs, sagde Barcelonas træner, Ernesto Valverde, der ikke var imponeret over Real Madrid.

- Real Madrid var bedre, da vi spillede mod dem inden sæsonen. Vi vandt i dag, og sådan kan fodbold gå i forskellige retninger, sagde Barca-træneren.