Spansk presse: Ronaldinho er for tyk

Spansk presse mener at have fundet forklaringen på Ronaldinhos svingende præstationer for Barcelona: Han er blevet for fed.

Ronaldinho med lidt ekstra på sidebenene efter kampen mod Liverpool. (Foto: Lluis Gene © Scanpix)

Spansk presse mener at have fundet forklaringen på Ronaldinhos svingende præstationer for Barcelona: Han er blevet for fed.

Ligesom Ronaldo i sin tid hos Real Madrid bliver Ronaldinho i dag hængt ud i den spanske avis, AS, der bringer to billeder af brasilianeren. Ét fra 2003 hvor han ser toptrimmet ud. Og ét fra onsdagens nederlag til Liverpool, hvor han ikke helt kan fremvise samme vaskebræt i maveregionen.

Ronaldinho forlader banen efter nederlaget til Liverpool (Foto: Guido Manuilo © Scanpix)

- Ronaldinho har mistet sin gode figur. Måske på grund af for mange fester, stress og træthed fra et liv, der er domineret af forventninger fra hans pengegriske brødre og af forventninger om en kontraktforlængelse, skriver AS.

Ronaldinhos præcise vægt er en strengt bevogtet hemmelighed hos FC Barcelona. Klubben skriver, at han vejer 80 kilo, men AS mener, at han må veje op til syv kilo mere.

Også aviserne El Periódico og Sport undrer sig over, hvorfor Ronaldinho ikke kan leve op til tidligere tiders storspil. Sport vurderer, at brasilianeren er kørt tør for kræfter - ikke mindst fordi han ikke har haft tid til at holde ferie i de seneste tre år.

Facebook
Twitter