SPORTSDAGEN Dansk hattrick i heden?

Den danske mountainbikerytter Annika Langvad kan sammen med makkeren køre sig tættere på sejr i Cape Epic, mens der er storopgør i Champions League.

Annika Langvad og makkeren Ariane Kleinhans har gang i noget stort i Sydafrika. (© Annika Langvad Fanpage (Facebook))

FC Bayern München – Juventus F.C., 20:45, TV3 Sport1

Foran 2-0 og så skulle den ellers være hjemme. De tyske mestre fra Bayern München blæste de italienske mestre fra Juventus ud i Torino, men da Arjen Robben ti minutter inde anden halvleg lavede sin signaturscoring med et træk ind i banen og klappede kuglen i kassen med venstrepoten, så skete der et eller andet i Torino.

Tyskerne lignede pludselig et hold, der nok mente, at billetten til Champions League-kvartfinalerne allerede var hjemme, men med et par kloge indskiftninger fra bænken og koldblodighed foran målet fik ’Den Gamle Dame’ 2-2.

Dermed er de zebrastribede langt fra uden chancer i returopgøret i Bayern, hvor træner Massimiliano Allegri dog må undvære profiler som Paulo Dybala, Cladio Marchisio og Giorgio Chiellini.

Cape Epic - Mountainbike

Den danske mountainbikerytter Annika Langvad og hendes schweiziske makker Ariane Kleinhans kørte sig tirsdag til de orange førertrøjer i det yderst krævende etapeløb Cape Epic i Sydafrika. Langvad og Kleinhans vandt 2. etape i tiden 5:06.00,2.

De forsvarende Cape Epic-mestre har dermed 2 minutter og 47 sekunder ned til det svensk-sydafrikanske par Robyn de Groot og Jennie Stenerhag i den samlede stilling.

Løbet er på i alt 7. etaper og holder Langvad og Kleinhans hele vejen hjem, så er der tale om et hattrick i den bagende sydafrikanske hede.

FC Barcelona – Arsenal FC, 20:45, Tv3+

Fodbold har set større mirakler, men det vil nu lidt af en sensation, hvis Arsenal formår at sende FC Barcelona ud af denne sæsons Champions League.

Englænderne tabte 2-0 i det første opgør i London, og mens Arsenal senest noget skuffende tabte 2-1 hjemme til Watford i FA Cuppen, så skilte FC Barcelona i deres seneste kamp endnu en modstander ad.

Lørdag vandt catalanerne 6-0 hjemme over Getafe, hvor der sågar var plads til at spare profiler som Luis Suarez og Ivan Rakitic.

På den anden side, så var Danmark i stand til at blive europamestre i 1992, så set i det lys er det vel ikke umuligt, at Arsenal leverer den helt store overraskelse på Camp Nou i aften.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve