SPORTSDAGEN Romerske legionærer indtager Madrid

Der skal nogle seriøse comebacks til, hvis aftenens Champions League-kampe skal overraske.

Spalletti (tv) møder Zidane (th). Wenger skal til Hull. (Foto: Grafik: DR Sporten © (c) Scanpix)

Hull – Arsenal (fodbold)

6’eren, kl. 20.00.

Det er en fodboldaften af de helt tunge, der ruller over din skærm denne tirsdag aften. Og vi starter i det engelske, hvor titelaspiranterne Arsenal også fortsat kæmper med om FA Cup-trofæet.

Modstanderen Hull overraskede ganske positivt, da de i det første opgør slap af sted fra Emirates med 0-0 og dermed sikrede sig en kamp mere mod Arsenal – denne gang på hjemmebane.

Det var Hull-spillerne, der var bedst tilfreds med 0-0 i den første kamp mod Arsenal. (Foto: HANNAH MCKAY © Scanpix)

Hull-manager Steve Bruce kan glæde sig over, at Arsenal næppe kommer med stærkeste opstilling, da guldkampen i Premier League må have førsteprioritet. Dertil kommer, at Arsenal er uden målmand Petr Cech og forsvarsgeneral Laurent Koscielny, mens også Francis Coquelin er ude med karantæne.

Der spilles om en plads i kvartfinalerne i FA Cup’en, og vinderen af de to hold kan se frem til at møed Watford på søndag.

Real Madrid – Roma (fodbold)

TV3+, kl. 20.45.

Aftenens sportsmæssige højdepunkt finder vi dog ikke i det nordøstlige England. Vi skal meget længere syd på til den spanske hovedstad og Santiago Bernabeus fantastiske kulisse.

Real Madrid står med det ene ben i Champions League-kvartfinalen, efter at det spanske storhold for et par uger siden vandt 2-0 på udebane mod Roma. I aften skal arbejdes så gøres færdig på hjemmebane.

Roma skal altså frem og score to mål, hvis de på nogen måde skal gøre sig forhåbninger om at skabe sensationen, og den aktuelle form tillader da også en form for håb. Roma har nemlig vundet de seneste syv kampe i Serie A, så der er masser af selvtillid.

Real Madrid har derimod så godt som meldt sig ud af guldkampen i Spanien og må dermed have fuld fokus på Champions League. Holdet kommer med en syngende 7-1-sejr over Celta i weekenden, men inden for de seneste fire kampe er det også blevet til nederlag mod Atletico og uafgjort mod Malaga.

Cristiano Ronaldo kommer med fire mål i skoene fra seneste ligakamp. (Foto: Susana Vera © Scanpix)

Alt tyder dog på, at Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo og alle de andre madrilenske stjerne er klar til at gøre arbejdet færdig. Men der venter med garanti en underholdende kamp, når Roma er tvunget frem over banen.

Wolfsburg – Gent (fodbold)

TV3 Sport 1, kl. 20.45.

Skulle du mene, at kampen mellem Real Madrid og Roma er afgjort og dermed ikke spændende, så er der også råd for det. Champions League byder nemlig vanen tro på mere end en kamp.

Wolfsburg vandt den første kamp mod Gent med 3-2 på udebane, og dermed står Nicklas Bendtners tyske klub med de klart bedste kort på hånden. Men belgiske Gent, der har danske Lasse Nielsen på holdet, er ikke uden chancer, selvom de er nødt til at score mindst to mål.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve