Steven Gerrard sigtet for vold

Liverpools anfører Steven Gerrard er blevet sigtet for vold af det engelske politi for at have medvirket i et slagsmål ude foran en bar, der kostede en 34-årig DJ skrammer i ansigtet og en knækket tand.

Liverpool-anfører Steven Gerrard er blevet sigtet for vold af politiet efter et slagsmål i Southport. (Foto: Aidan Ellis © Scanpix)

Liverpools anfører Steven Gerrard er blevet sigtet for vold af det engelske politi for at have medvirket i et slagsmål ude foran en bar, der kostede en 34-årig DJ skrammer i ansigtet og en knækket tand.

Episoden skete ovenpå Liverpools 5-1-sejr over Newcastle, hvor Steven Gerrard scorede to gange.

- Steven Gerrard er blevet sigtet for vold og for at have forvoldt personskade og være indblandet i slagsmål, siger vagthavende hos politiet i Liverpool.

Den 28-årige engelske landsholdsspiller blev sammen med fem andre midlertidigt anholdt, efter at politiet var blevet tilkaldt på grund af noget ballade på baren Lounge Inn.

Steven Gerrard og to andre sigtede er nu løsladt mod kaution og skal for retten den 23. januar. Strafferammen for voldshandlingen lyder på fem år bag tremmer. De tre øvrige personer, der blev anholdt natten til mandag er blevet løsladt uden blive sigtet.

Liverpool har endnu ikke kommenteret episoden.

Gerrard er et forbillede

Steven Gerrard er uden tvivl Mr. Liverpool.

Han er holdets omdrejningspunkt og var med til at føre klubben frem til Champions League-triumfen i 2005 og ikke mindst den nuværende placering som nummer et i England.

70 landskampe for England er det blevet til og Liverpool-manager Rafael Benitez hyldede ham så sent som sidste måned således:

- Han er et forbillede for alle. Han træner altid hårdt med en professionel indstilling. Han er altid dedikeret i sit arbejde på banen med et lederskab, som alle anførere bør stræbe efter, sagde den spanske manager.

Steven Gerrards bedrifter på fodboldbanen har desuden ført til hæder fra det engelske kongehus i form af titlen 'Member of the Order of the British Empire'.

Steven Gerrard blev dobbelt m?lscorer mod Newcastle, inden han blev impliceret i et slagsm?l i Southport. (Foto: Nigel Roddis © Scanpix)
Facebook
Twitter