Stig Tøfting til Randers

1. divisions tophold Randers FC har ansat den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting. Den 36-årige midtbanespiller har skrevet under på en et-årig aftale.

Stig Tøfting i sin nye klubtrøje fra Randers FC (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

1. divisions tophold Randers FC har ansat den tidligere landssholdsspiller Stig Tøfting.

Kontrakten med den 36-årige midtbaneslider gælder fra 1. januar og et år frem. Randers FC har dog søgt om dispensation til at bruge Stig Tøfting i efterårssæsonens to sidste kampe.

Den kontroversielle midtbanespiller optrådte i søndags for sidste gang for den svenske klub Häcken og har for lang tid siden meldt ud, at han gerne ville fortsætte karrieren i dansk fodbold.

Det er ingen hemmelighed, at Stig Tøfting gerne ville have spillet for en Superliga-klub og allerhelst for barndomsklubben AGF. Men tilbuddene udeblev.

-Det kan jeg jo ikke rigtig gøre noget ved. De må jo have vurderet, at de ville have for store omkostninger rent medie- og sponsormæssigt at hente mig til klubben, siger Stig Tøfting, der stadig ikke har opgivet drømmen om på sigt at blive assistrende træner eller sportsdirektør.

- Men nu er jeg her som spiller i et år. Så må jeg på det år bevise, at jeg har så stor betydning for holdet, at man her - eller i en anden klub - er interesseret i at flette mig ind i organisationen, siger Stig Tøfting til DR Sporten.

 

 

 

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk