AaB fyrer Pehrsson og hyrer Kent Nielsen

Den tidligere Brøndby-træner Kent Nielsen er ny træner i AaB, der har fyret Magnus Pehrsson.

AaB har med øjeblikkelig virkning afbrudt samarbejdet med cheftræner Magnus Pehrsson.

Ny mand som cheftræner i AaB er pr. dags dato Kent Nielsen. Han er ansat på en kontrakt gældende til 30. juni 2013.

- Aftalen med Kent Nielsen er kommet på plads henover weekenden, og det er ingen hemmelighed, at vi både ud fra en faglig og en menneskelig vinkel betragter Kent Nielsen som en kapacitet. Det er aldrig ønskværdigt at skifte cheftræner i utide, men vi har en stor tro på, at Kent Nielsen kan få det maksimale ud af vores trup, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

QuickVote: Sporten - Kent Nielsen i AaB

Kent Nielsen var indtil marts 2010 cheftræner for Brøndby og har også stået i spidsen for Horsens.

- Jeg er glad for at få denne spændende udfordring i AaB, og jeg er overbevist om, at vi i fælleskab kan løfte opgaven. I en tæt Superliga kræver det hårdt arbejde at opnå gode resultater, og allerede på lørdag venter der os en fin test mod SønderjyskE, siger Kent Nielsen.

Pehrsson: Ikke en god dag

Magnus Pehrsson ærgrer sig:

- Det er ingen god dag for mig, og det er klart, at jeg er ked af, at min tid i AaB slutter på denne måde. Da jeg kom til AaB havde man en stærk position i Norden, men qua den økonomiske udvikling har forudsætningerne forandret sig. AaB har været en god erfaring for mig, og jeg håber, at klubben får vendt resultaterne i Superligaen, siger Magnus Pehrsson.

Trænerfyringen kommer bag på AaB-spilleren Rasmus Würtz:

- Det kommer lidt overraskende, du er den første, der fortæller mig det. Vi er godt klar over, det var en risiko, i og med vi ikke har fået de point, vi havde ønsket os her i efteråret, siger Rasmus Würtz til Ritzau.

AaB er agterlanterne i Superligaen, hvor det blot er blevet til ni point i 11 kampe.

FacebookTwitter