AaB-træner: Vi toppræsterede - men tabte

AaB-træner Kent Nielsen var tilfreds med sine spillere til trods for nederlaget mod bundproppen Sønderjyske.

Kent Nielsen var tilfreds med spillet, men ærgrer sig naturligvis over nederlaget til Sønderjyske. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Træner Kent Nielsen glædede sig over AaBs spil, men ærgrede sig over nederlaget. To mål var ikke nok for nordjyderne mod effektive Sønderjyske, som hjemme i Haderslev vandt et underholdende opgør i Superligaen med 3-2.

- Indholdet var i orden, men resultatet var ærgerligt, siger Kent Nielsen sammenfattende.

- Vi leverede varen og toppræsterede på mange parametre. Vi spillede os jo frem til mange store målchancer. Vi var tro mod vores system, og det gjorde, at vi spillede godt og kom frem til de mange chancer, forklarer han.

Træneren kunne glæde sig over de to første mål af den litauiske angriber Lukas Spalvis. Begge mål faldt efter forarbejde af en velspillende Kasper Kusk. Sønderjyskes Tommy Bechmann, der var involveret i alle tre mål hos hjemmeholdet, stjal dog billedet.

- Vores effektivitet var ikke god nok i dag. Med vores vanlige effektivitet havde vi også fået point. Den effektivitet havde Sønderjyske, der i en dygtig Tommy Bechmann havde Man of the Match, siger Kent Nielsen anerkendende.

AaB har med nederlaget fortsat to point op til førerholdet FC Midtjylland. Torsdag møder AaB på udebane AC Horsens i pokalsemifinalen, og næste søndag gælder det topkampen i Aalborg mod FC København, som indtager tredjepladsen.

/ritzau/