AC Horsens skal på indkøb

Søndag blev oprykningen til Superligaen sikret til AC Horsens, og nu er sportschefen klar til at forstærke sin trup med tre mand.

AC Horsens med anfører Niels Lodberg i baggrunden, mens Simon Nagel spiller Jimmy Mayasi fri, skal retur til Superligaen. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Søndag blev oprykningen til Superligaen sikret til AC Horsens, og nu er sportschefen klar til at forstærke sin trup.

- Vi satser på at få fat i tre nye spillere af en kaliber, der kan forstærke vores nuværende startopstilling. Vi har flere mulige emner noteret op, siger sportschef Jesper Hansen til Ekstra Bladet.

Med eller uden Macena

Gilberto Macena har med 17 mål som topscorer i høj grad har været med til at sikre oprykningen, men det er ikke sikkert, at angriberen bliver i Horsens.

- Han har kontrakt endnu et år, men et eventuelt tilbud kan naturligvis blive så stort, at vi ikke kan tillade os at sige nej, siger træner Johnny Mølby til B.T.

Den ene sæson i 1. division har været dyr, fordi AC Horsens' bestyrelse for et år siden satsede på en hurtig oprykning. Men klubben har alligevel en solid økonomi med en egenkapital på 30 millioner kroner og satser på at trimme truppen til en 'solid' placering i Superligaen.

Facebook
Twitter