AC Horsens-træner revser sovende dommer

Johnny Mølby revser dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, som han mener sov ved FCKs sejrsmål i overtiden.

AC Horsens' træner, Johnny Mølby, var absolut ikke tilfreds med dommerens indsats i Parken. (Foto: © Henning Bagger, Scanpix)

AC Horsens var tæt på at holde FC København fra sejr for tredje gang på stribe, men løverne hentede en sen 2-1-sejr i fredagens kamp i Parken.

Claudemirs sene mål burde dog ikke være anerkendt, i hvert fald ikke hvis man spørger østjydernes træner Johnny Mølby, der mener at brasilianeren var offside.

- Det er ærgerligt, at dommerne har afgørende indflydelse på for mange kampe i øjeblikket.

- Man ser advarsler for at rykke lidt i trøjen, og for at tjatte bolden væk, men hver gang der er et eller andet, som afgør kampene, så er man der ikke, siger Mølby.

- Det er ikke kun i dag. Dommeren, vi havde her, dømte også Esbjerg-AGF, hvor han overså et klart rødt kort og straffespark. Det er bare ikke i orden.

AC Horsens-træneren er ked af det på sine spilleres vegne efter en forbilledlig indsats i Parken.

- Jeg kiggede ned på spillerne i omklædningsrummet. De knoklede røven ud af bukserne, men vi fik ikke noget med herfra fordi, at der var en, der stod og sov, siger Mølby.

Tidligere har kritiske spillere og trænere fået karantæne for at kritisere dommere, men ryger Mølby i straffeboksen, er han klar til at tage sin straf.

- Når jeg kigger på samtlige superligakampe er der for mange fejl, der har afgørende betydning. Det er ligegyldigt, hvis det er et indkast, men ved de afgørende situationer i feltet er der for mange fejl.

- Nu åbner jeg min mund, og det kan godt være, at jeg får karantæne, men jeg synes, at det er værd, at vi tager det op. Nu bliver det spændende og se, hvad der sker, siger Mølby.

/ritzau/