Afklaring i Sønderjyske: Riddersholm begynder efter nytår

Sønderjyskes kommende cheftræner tiltræder allerede 7. januar og ikke 1. februar, som tidligere var planen.

Glen Riddersholms seneste cheftrænerjob var i AGF fra 2015 til 2017.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Sønderjyske får allerede glæde af Glen Riddersholm fra starten af det nye år.

I første omgang blev det ellers meldt ud, at den kommende cheftræner ville tiltræde i klubben 1. februar på grund af Riddersholms job som sportsdirektør i Vendsyssel.

Men de to klubber er blevet enige om, at han kan starte i Sønderjyske allerede 7. januar, hvor spillerne vender tilbage fra juleferie.

Det skriver Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Det lå i kortene, at det ville være bedst for alle parter med en løsning allerede fra nytår, og det glæder mig derfor, at vi og Vendsyssel hurtigt kom overens, så vi kan få glæde af Glen fra den første træningsdag, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Glen Riddersholms seneste cheftrænerjob var i AGF fra 2015 til 2017.

Han blev 22. oktober i år ansat som sportsdirektør i Vendsyssel, men valgte under to måneder senere at tage imod jobbet som cheftræner i Sønderjyske, kort tid efter at Claus Nørgaard havde forladt samme stilling.

Før tiden som cheftræner i AGF stod Glen Riddersholm fra 2011 til 2015 i spidsen for FC Midtjylland, hvor han sluttede af med at vinde det danske mesterskab.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk