AGF-målmand efter uheldig hovedrolle: ’Det er tydeligt min fejl’

To store målmandsfejl fra Kamil Grabara var en af årsagerne til, at AGF måtte nøjes med et point mod Vejle.

Kamil Grabara kom ufrivilligt i hovedrollen, da AGF og Vejle mandag aften spillede 2-2. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Superligaen spidser til, og særligt for holdene i de to nedrykningspuljer er presset stort.

Hvorvidt det skyldtes presset skal være usagt, men den Liverpool-ejede AGF-målmand Kamil Grabara kom i uheldigt fokus, da AGF og Vejle mandag aften spillede 2-2 i Aarhus.

Den polske målmand sparkede først bolden direkte i fødderne på en Vejle-spiller i en situation, der resulterede i en 1-1-udligning.

Inden den 20-årige Grabara kort efter måtte se bolden trille imellem benene og ind i netmaskerne efter et noget forkølet forsøg fra Vejle-debutanten Jonas Andersen.

Efter kampen var Grabara da heller ikke bleg for at give sig selv skylden for pointtabet.

- Det er tydeligt. Vi lukker to mål ind, og jeg har stor skyld i dem begge. Det kan alle se.

- Jeg kommer ikke til at stå her og lyve. Det er tydeligt min fejl, og jeg tager den på min kappe. Både som menneske, men også som målmand.

- Heldigvis giver mine holdkammerater mig masser af opbakning, og det er dejligt. Jeg er ked af det, men sådan er livet, siger Kamil Grabara til DR Sporten.

Målet til 2-1 blev dog ikke det sidste. Patrick Mortensen sørgede i kampens overtid for, at AGF fik 2-2 på tavlen og et enkelt point på kontoen.

Med det uafgjorte resulat er det status quo i puljen, der også tæller Sønderjyske og AC Horsens. To hold, der søndag spillede 0-0 i Haderslev.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk