AGF sælger Aron Jóhannsson til AZ Alkmaar

Aron Jóhannsson er i dag blevet solgt til hollandske AZ Alkmaar, og sportschef Brian Steen Nielsen mener, at det er den rigtige klub for angriberen.

Aron Jóhannsson er i dag blevet solgt til den hollandske klub AZ Alkmaar. (Foto: Jens N. Larsen © Scanpix)

AGF har tirsdag solgt deres islandske topscorer Aron Jóhannsson til den hollandske Æresdivisionsklub AZ Alkmaar.

Alkmaar har længe haft interesse for den islandske landsholdsspiller, men først idag er en transfer blevet en realitet.

Jóhannsson forlængede sin kontrakt med AGF tilbage i oktober sidste år.

Alligevel har han i dag sat sin signatur på en kontrakt med Alkmaar for en uoplyst transfersum.

Det var ifølge AGFs sportschef Brian Steen Nielsen dog planlagt, at Jóhannsson stadig skulle sælges, efter han havde forlænget kontrakten.

- Det var en af grundene til, at vi forlængede med ham. Det var netop, at vi kunne få en transfer ud af det, og det tror jeg er til alles bedste, siger Brian Steen Nielsen til DR Sporten.

- De (AZ Alkmaar red.) har lavet et rigtig godt forarbejde, og de havde nok forventet at kunne få ham billigere, men det kunne ikke lade sig gøre.

"Den perfekte klub for Aron"

Brian Steen Nielsen fortæller samtidig, at AZ har fulgt Jóhannsson i lang tid, og det derfor er den rigtige klub for islændingen.

- Det har primært været AZ Alkmaar, der har haft en interesse i ham igennem længere tid. Det er måske også den klub, der har set ham flest gange.

- Jeg synes, det er den perfekte klub for Aron, og de ville betale en rigtig fornuftig pris, så derfor blev vi enige om det her, udtaler Brian Steen Nielsen til DR Sporten.

Facebook
Twitter