AGF'er skifter til Manchester United

Fra årsskiftet bytter Rasmus A. Sørensen AGF-logoet ud med Manchester Uniteds våbenskjold.

En AGF'er til Manchester United? Ja, den er god nok, men der er dog ikke tale om en superliga-spiller, der nu får lov til at prøve sig af i Premier League.

Det er i stedet Rasmus A. Sørensen, der i dag er administrativ leder af AGF’s talentsamarbejde, der fremover skal arbejde for den engelske storklub. Fra årsskiftet skal han stå i spidsen for Manchester Uniteds fodboldskoler i Norden.

- Det her er en udfordring, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til, og jeg er selvfølgelig både stolt og beæret over, at verdens største fodboldklub har valgt mig til opgaven, siger Rasmus A. Sørensen til AGF's hjemmeside.

- Jeg har lært meget i den tid, jeg har været i AGF, og uden denne baggrund var jeg ganske givet aldrig kommet i betragtning til stillingen. Men som sagt: Det er svært at sige nej til at arbejde for verdens største fodboldklub, siger Rasmus A. Sørensen.

Sportschef Brian Steen Nielsen ser det som lidt af et cadeau, at en klub som Manchester United rekrutterer medarbejdere i AGF.

- Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at vi må sige farvel til en dygtig medarbejder. Men det er en unik mulighed, han har fået, og den skal han naturligvis forfølge, siger Brian Steen Nielsen.

Siden 2007 har Rasmus A. Sørensen haft ansvaret for AGF's talentsamarbejde med regionens klubber. Manchester United har i forvejen en lang række fodboldskoler i det meste af verden, og nu vil storklubben også ind på det nordiske marked. Og det skal han altså være med til at sætte i værk.

Facebook
Twitter