Akharraz får kontrakt med AGF

AGF har skrevet kontrakt med den 20-årige U/21-landsholdsspiller Osama Akharraz, som Brøndby ikke kunne blive enig med.

Osama Akharraz skifter Brøndby-trøjen ud med en af de hvide fra AGF. (Foto: Martin Sylvest Andersen © Scanpix)

AGF har skrevet en tre-årig kontrakt med 20-årige Osama Akharraz, der tiltræder i Aarhus 1. januar, oplyser superligaklubben.

Dansk-marokkaneren, der har spillet 17 førsteholdskampe for Brøndby, skifter på en fri transfer.

Akharraz var spået en stor fremtid i Brøndby, men i begyndelsen af oktober kom det frem, at parterne ikke kunne blive enige om en forlængelse af kontrakten.

Sportschef Brian Sten Nielsen i AGF glæder sig over tilgangen af Akharraz, der kan bruges på kanten såvel som på kanten.

- I de kampe, Osama har fået for Brøndby, har han vist, at han er en dygtig spiller med et stort udviklingspotentiale. Han er en lidt anden type, end de kantspillere, vi i forvejen råder over, og vi forventer, at han fra dag ét kan tage konkurrencen op om en plads på holdet.

- Med sine 20 år passer han også godt ind i vores strategi for det kommende transfervindue om at tilknytte yngre spillere, og han vil give os flere strenge at spille på, siger Brian Steen.

Osama Akharraz sagde tidligere på efteråret, at han helst ville blive i Brøndby, men nu ser han frem til tre år i Aarhus:

- Klubben har en god plan med mig, og jeg ser gode muligheder for at få spilletid og udvikle mig. AGF er en stor klub med en fantastisk opbakning og et godt hold, siger han.

Facebook
Twitter