Aktionærer føler sig snydt af FCK-ledelse

Flere aktionærer lufter kritik af ledelsen i selskabet bag FCK, Parken Sport & Entertainment, som følge af underskuddet for 2009 på en kvart milliard kroner.

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard mener, at Parken Sport & Entertainment er på rette vej. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Ledelsen i Parken Sport & Entertainment måtte svare på kritiske spørgsmål fra flere mindre aktionærer, da koncernen mandag afholdt en ekstraordinær generalforsamling, der havde til hensigt at give tilladelse til en aktieemission til 500 millioner kroner.

Årsagen til kritikken er det forventede underskud på en kvart milliard kroner i 2009.

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard ville ifølge sporten.dk ikke forholde sig til kritikken, men fastslår, at Parken er på rette vej.

- Vi har jo ikke kunnet kigge i stjernerne og forudse alt det her, men jeg vil fastholde, at selskabet har fået lagt en god strategiplan, som skal vende udviklingen. Med den forestående emission kan vi se frem til at få 500 millioner tilført selskabet, så vi er på rette kurs, siger Flemming Østergaard til sporten.dk.

På generalforsamlingen stillede en aktionær spørgsmålet:

- Hvorfor fik vi ingen varsel om den forestående nedjustering? En anden aktionær konkluderede, at "aktionærerne er fastlåst i en afviklingsforretning", mens ledelsen i Parken blev beskyldt for "at have ignoreret regler for god selskabsledelse".

Facebook
Twitter