Allan Kuhn stopper i FC Midtjylland

FC Midtjyllands Allan Kuhn trækker sig fra cheftrænerposten efter fem kampe uden sejr, skriver Ekstra Bladet.

Træner Allan Kuhn er færdig i FC Midtjylland. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Allan Kuhn er færdig som cheftræner i FC Midtjylland. Den tidligere assistenttræner i AaB har - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - selv valgt at kaste håndklædet i ringen efter en skuffende forårssæson.

Det begyndte ellers lovende med en sejr over FC København i forårets første kamp, men nederlag til Sønderjyske, Silkeborg og senest til Lyngby understreger den krise, klubben befinder sig i.

Torsdag aften tabte FC Midtjylland 0-1 til oprykkerne Lyngby, og i det hele taget har holdet ikke indfriet forventningerne i foråret.

FCM-spillerne har slet ikke levet op til deres niveau, selv om truppen tæller blandt andre - Mikkel Thygesen, Jakob Poulsen og Kristian Bak Nielsen.

Allan Kuhn sagde ifølge avisens oplysninger farvel til spillerne efter fredagens træning i Herning, og det bliver nu den hidtidige assistent Glenn Riddersholm, der overtager ansvaret resten af sæsonen.

Den ambitiøse Herning-klub havde ellers ambitioner om at kæmpe med om at få en andenplads i ligaen, som kan give adgang til Champions League, men den målsætning er et stykke væk efter de seneste resultater.

FC Midtjylland er placeret som nummer fire i ligaen og skal møde OB på mandag. OB er placeret på netop andenpladsen og har seks point mere end FCM.

I januar sagde FCM farvel til blandt andre den målfarlige angriber Frank Kristensen, offensivspilleren Ken Ilsø og Baba Collins, mens der ikke kom erstatninger ind den anden vej.

Midtjyderne holdt på pengene og ville i stedet satse på, at flere af de unge spillere slog igennem i foråret, som hele tiden har været en del af strategien i klubben.

For nylig kom det på et storstilet pressemøde frem, at den indiske investor Shrinivas Dempo har til hensigt at tilføre op imod 100 millioner kroner til FCM.

Handlen ventes efter planen afsluttet på en ekstraordinær generalforsamling i juni, fortalte klubben ved den lejlighed.

Facebook
Twitter