Anders Linderoth forlader Viborg FF

Anders Linderoth stopper som træner for Superliga-klubben Viborg FF med øjeblikkelig virkning, og hans assistent Tommy Møller Nielsen er også væk.

Træner Anders Linderoth kunne ikke få tingene til at fungere i Viborg FF, og nu er han fortid. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Anders Linderoth stopper som træner for Superliga-klubben Viborg FF med øjeblikkelig virkning, og hans assistent Tommy Møller Nielsen går samme vej.                                             - Begge parter er utrolig kede af, vi er havnet i den situation, vi står i lige nu. Men vi må desværre konstatere, at  vi ikke har leveret de resultater, som vi både havde forventet og håbet på, siger direktør Morten Jensen.  

Viborg ligger under nedrykningsstregen efter de første 15 runder i Superligaen.                                               Anders Linderoth kom til Viborg i november 2006, hvor han skrev under på en aftale, der varede frem til den 31. december 2008. Men det blev altså kun et enkelt år i det jyske.

- Jeg har ikke fået de resultater, som jeg håbet på at få i Viborg. Men jeg håber virkelig, at det snart vender for klubben. VFF har været en fantastisk klub at arbejde i og frem for alt har jeg haft en god spillergruppe og et godt team omkring mig med masser af kvalitet, som det har været en fornøjelse at arbejde med i det daglige. Men derudover har jeg ingen kommentarer til, at min tid i Viborg er slut. Og det håber jeg naturligvis, at medierne vil respektere, siger Anders Linderoth i klubbens pressemeddelelse.

Målmandstræner Stephen Lowe og VFF’s U/18-træner, Jan Østergaard, træder til de sidste tre spillerunder i efteråret.                                       De debuterer på mandag i bundkampen mod AGF hjemme på Viborg Stadion. 

 

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53330f1ea11f9d125016fed9

Facebook
Twitter