Auxerre ude efter Kahlenberg

Den franske klub Auxerre har lagt billet ind på Brøndbys Thomas Kahlenberg, og ifølge flere franske medier skulle den 22-årige midtbaneprofils skifte være tæt på at gå igennem. Det afvises dog af direktør Per Bjerregaard.

Ifølge franske medier er Thomas Kahlenberg på vej til Auxerre, men det afvises af Brøndby-direktør Per Bjerregaard. (Foto: Henrik Harpelund © DR Sporten)

Den franske klub Auxerre har lagt billet ind på Brøndbys Thomas Kahlenberg, og ifølge flere franske medier skulle den 22-årige midtbaneprofils skifte være tæt på at gå igennem.

Det afvises dog på det kraftigste af direktøren i den danske mesterklub, Per Bjerregaard, der tidligere har gjort det klart, at Brøndby som udgangspunkt ikke vil sælge ud af spillermaterialet i sommerpausen.

- Auxere har forespurgt på ham - ikke direkte - kun via en agent. Men vi vil ikke sælge ham, forklarer Brøndby-direktør, Per Bjerregaard, mandag til B.T.

Auxerre sluttede i den forgangne sæson på ottendepladsen i den franske 1. division, og Brøndby møder faktisk franskmændene den 6. juli i forbindelse med en træningsturnering i Schweiz.

Det var mandag ikke muligt at få en kommentar fra hovedpersonen Thomas Kahlenberg selv.

FacebookTwitter