Avis: SIF fyrede Poulsen for forfalskning

Ekstra Bladet har fundet årsagen til, at Silkeborg IF valgte at fyre den rutinerede back Christopher Poulsen. Den handler hverken om matchfixing eller vold.

Christopher Poulsen er færdig med at bære Silkeborgs rød/hvide trøje. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

I kølvandet af Silkeborg IF's utimelige farvel til Christopher Poulsen tirsdag morgen er der blevet spekuleret i årsagen til, at de har fyret den rutinerede back midt i en intens overlevelseskamp i Superligaen.

I Ekstra Bladets spekulerer de ikke mere. Ifølge avisens oplysninger skyldes kontraktophævelsen, at Christopher Poulsen har forfalsket klubbens økonomidirektør, Claus Christiansens, underskrift.

Og ifølge Midtjyllands Avis er fodboldspilleren kommet så vidt på grund af en lånesag. En sag, som i sidste ende kan resultere i en politianmeldelse.

Silkeborg IF's administrerende direktør, Kent Madsen, ville tirsdag ikke sige mere end, at det skyldtes "uoverensstemmelser af ikke sportslig karakter", og bad så ellers alle om at lade sagen ligge der.

- Når sådan noget sker på nuværende tidspunkt i sæsonen, kan jeg fint forstå, hvis fans og medier ønsker at vide hvorfor.

- Der kan dog fra tid til anden komme sager, som vi, af respekt for alle involverede parter, må holde internt, og det håber jeg, at både fans og medier vil vise forståelse for, så vi kan koncentrere os om at overleve i Superligaen, siger Kent Madsen.

Silkeborg IF kæmper for overlevelse på lige fod med AC Horsens og Brøndby, hvor de i bunden af Superligaen alle har 27 point - tre færre end Sønderjyske med seks kampe tilbage af sæsonen.

FacebookTwitter