Berglund blev ramt af panikangst

Esbjerg-angriberen Fredrik Berglund blev ramt af panikangst i pausen af tordagens Superliga-opgør. - Det føltes, som jeg skulle dø, siger han.

Fredrik Berglund stod for to træffere mod Silkeborg. (Foto: Palle Hedemann © Scanpix)

Esbjergs dobbelte målscorer i torsdagens kamp mod Silkeborg, Fredrik Berglund, blev ramt af panikangst i pausen af opgøret. Det fortæller den svenske angriber til Aftonbladet.

- Det føltes som om, jeg ville bryde sammen og dø, siger Fredrik Berglund, som har lidt af angstanfaldene i flere år, hvor de er kommet med nogenlunde regelmæssighed.

- Det er længe siden, det sidst skete. Måske tre-fire måneder siden, og jeg har ikke mærket noget efter. Så det var lidt mærkeligt, at det bare kom. Jeg ved ikke hvorfor, siger Superligaens topscorer og erkender, at han er nødt til at få hjælp.

- Min bedste ven har nøjagtig samme problem som mig. Han har været i behandling og jeg har fået gode råd gennem ham. Det har hjulpet mig ret meget, men det er klart, at jeg nok bør opsøge en psykolog på egen hånd, siger Fredrik Berglund.

På vej til Malmö?

Hans sammenbrud fik ikke indflydelse på kampen: Svenskeren scorede to mål - på hver sin side af pausen.

Aftonbladets reporter, Stefan Alfelt, kalder i øvrigt Berglund for en af de bedste svenske angribere i øjeblikket og forventer, at han snart skifter til Malmö FF. Berglund selv siger dog ikke for meget.

- Malmö er et storhold med de bedste spillere i Sverige. Det er selvfølgelig interessant, men mere kan jeg ikke sige lige nu, siger Fredrik Berglund til Aftonbladet.

Med 18 mål i denne sæson er han alene på førstepladsen af topscorerlisten i Superligaen. OBs Steffen Højer og Mwape Miti deler andenpladsen med 15 scoringer.

ExternalContent

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk