BIF-fans vil have flere pladser i Parken

Ombygningen af Parken betyder, at Brøndbys fans får tildelt færre billetter til udekampen den 15. maj. Det vækker harme hos Brøndby Support.

Glade Brøndby-tilhængere på Brøndby Stadion. De ønsker sig flere pladser, når de skal til Parken. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Ombygningen af Parken betyder, at Brøndbys fans får tildelt færre billetter til udekampen i Superligaen mod FC København, den 15. maj. Det vækker harme hos Brøndby Support, men det har FCK ikke meget til overs for.

1500 billetter får Brøndby-tilhængerne tildelt og det er 2000 færre end normalt. Og det er problematisk for sikkerheden, lyder kritikken fra Brøndby Support.

- Problemet er, at vi har masser af fans, der gerne vil ind og se den. Og vi kan allerede nu godt regne ud, at når vores billetter er udsolgt, så køber folk billetter til alle andre pladser, så Brøndby- og FCK-fans bliver blandet. Det er ekstremt problematisk, siger Brøndby Supports næstformand, Michael Duus, til DR Sporten.

Michael Duus foreslår, at Brøndby-fansene får adgang til hele øvre A-tribunen i Parken

Hos FCK har koncernchef, Dan Hammer, ikke meget til overs for kritikken.

- Jeg glæder mig over, at der er så stor interesse over kampen, at vi allerede skal diskutere det. Men Parken er under ombygning, og det reducerer antallet af pladser, som vi er i stand til at tilbyde udeholdet. Vi overholder dog de internationale regler på det område, siger Dan Hammer og afviser samtidig, at det vil blive et problem, at fansene vil blive blandet.

- Det kan de jo i forvejen. Det har jo ikke noget at gøre med, hvor mange billetter der er til salg i Brøndbys eget område, siger han.

Dan Hammer afviser også, at Brøndbys fans kan få et større område i Parken.

- Det kan de ikke. Det er, hvad der er til rådighed og det er ikke et spørgsmål om, hvor mange billetter vi synes, de skal have. Det er et spørgsmål om, hvor mange billetter der er tilbage, siger han.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk