Bittert nederlag for OB

Daniel Høegh havde meget svært ved at acceptere, at OB tabte 2-3 i Randers efter et underholdende opgør mandag aften.

Daniel Høegh havde meget svært ved at acceptere, at OB tabte 2-3 i Randers, da de to Superliga-kombattanter dystede i et underholdende opgør mandag aften.

- Det er superbittert. Vi har det lidt svært i starten - skal lige vænne os til, at de kommer så hårdt, som de gør. Men så synes jeg egentlig især i 2. halvleg, at vi har godt styr på dem.

- Vi holder dem fra de store chancer, og det, som de får, det giver vi dem. Jeg er selv involveret i den sidste. Det er noget værre pis. Den er svær at sluge, det er der ingen tvivl om, siger Daniel Høegh til DR Sporten.

En dyr fejl

Forsvarsspilleren erkender dermed, at han godt kunne have tacklet situationen med Jonas Borring to minutter før tid lidt bedre, så Borring ikke havde fået chancen for at blive matchvinder.

- Jeg er egentlig godt klar over, at han kommer og vil heade den væk. Såre simpelt, men han satser fuldt og jeg tror, jeg kommer til at heade den ind på ham, og så får han en friløber. Det er helt vildt bittert, fastslår Høegh.

Med nederlaget er OB Superligaens sjettebedste mandskab med 25 point. Fynboerne halter nu tre point efter Randers FC på fjerdepladsen og er á point med AGF, som er nummer fem.

Facebook
Twitter