Bjelland: Jeg hørte en fløjte

Andreas Bjelland var sikker på, at han hørte en fløjte og samlede derfor bolden op med hænderne. Uheldigvis var det ikke dommerens fløjte, han havde hørt.

Andreas Bjelland overfor Cesar Santin i Parken (Foto: Claus Bech © Scanpix)

FC Nordsjælland føler sig ramt af en fløjte-sag a la dén, der bremsede Cesar Santin i FCK's Champions League-kamp mod Barcelona.

Andreas Bjelland samlede bolden op med hænderne i eget straffesparksfelt, fordi han troede, at der var fløjtet for frispark.

- Der var noget tumult i feltet. Jeg synes, der bliver begået frispark og er overbevist om, at jeg hører en fløjte. Men det var åbenbart ikke dommerens fløjte - det var desværre den forkerte, der fløjtede, siger Andreas Bjelland til DR Sporten.

Han bliver bakket op af holdkammerat Henrik Kildentoft.

- Jeg synes også, at jeg hørte en fløjte. Men hvis dommeren ikke hørte noget, så er det fair nok, at han giver straffe, siger Kildentoft.

Han var dog utilfreds med, at der ikke blev fløjtet for omskark, da Cesar Santin løb til bolden.

- Det er ikke fair, at deres spillere løber ind for tidligt i feltet. De er næsten halvt inde, før Santin sparker. Og så er det jo klart, at de kan være først på riposten, siger Kildentoft til DR Sporten.

Claudemir scorede på Santins' brændte straffespark. Tre minutter senere fik FCK igen straffespark, da Pospech blev revet omkuld.

- Det andet straffespark var uden for feltet. Det skulle slet ikke været dømt, lyder kommentaren fra Kildentoft.

FC Nordsjællands træner Morten Wieghorst er dog godt træt af, at hans spiller forærede FCK et straffespark.

- Bjelland ved godt, at man ikke skal samle bolden op med hænderne inde i feltet. Han syntes, at han hørte en fløjtelyd. Jeg har ikke hørt om andre, der har hørt den samme fløjtelyd, så det er ekstremt ærgerligt, at han valgte at samle bolden op med hænderne, siger Morten Wieghorst.

Santin: Hørte ikke nogen fløjte

Cesar Santin siger til FCK's hjemmeside, at han ikke hørte nogen fløjte:

- Ved det første straffespark var det lidt underligt at se ham (Bjelland) samle bolden op, men straffe var der - og jeg hørte ikke nogen fløjte, siger Santin.

Brasilianeren brændte, men scorede på kampens anden straffespark. Hans statistik fra 11-meter pletten siger i øvrigt, at han har scoret på syv af otte mulige.

- Det første straffespark var ikke så godt sparket, men det andet var OK. Selv om jeg havde misbrugt det første spark, så troede jeg på mig selv ved det andet forsøg - og er også klar til at sparke næste gang, vi får et straffespark, siger Santin.

Facebook
Twitter