Boilesen: Det kunne kun blive FC København

Trods sin fortid hos rivalerne fra Brøndby var FC København reelt eneste mulighed for Nicolai Boilesen.

Nicolai Boilesen blev torsdag præsenteret på en 4-årig kontrakt hos de danske mestre fra FC København. Forsvarsspilleren vender hjem efter et år ude i kulden hos hollandske Ajax, og trods sin fortid i Brøndby, så var 24-årige Boilesen aldrig i tvivl om, hvor han gerne ville spille fodbold i Danmark.

- Det er rigtigt, jeg har spillet noget ungdomsfodbold i Brøndby, men jeg tog afsted for syv år siden, så jeg føler, jeg har for alvor har fået min fodboldopdragelse i Ajax. I min egne øjne har der rent sportsligt ikke været noget tvivl om, det skulle være FCK, hvis jeg skulle tilbage til Danmark, siger Nicolai Boilesen

Vil vinde titler

Den stærke forsvarsspiller ser visse ligheder mellem FC København og Ajax, hvor han nåede at blive anfører, inden han blev degraderet til ungdomsholdet, da han nægtede at forlænge sin kontrakt med hollænderne.

- Man vil gerne vinde titler her og det kan jeg godt lide. Jeg har været vant til det pres i Holland, at man helst skal vinde mesterskabet og pokalen hvert år, så det er kun dejligt med lidt pres på, siger Nicolai Boilesen, der grundet tvisten med Ajax ikke har været i kamp på højeste niveau i over et år.

- Mavefornemmelsen var god. jeg er rigtig glad for at være her. Der er blevet lagt en god plan, som jeg står fuldstændigt indenfor. Jeg glæder mig bare til at komme i gang.

Nicolai Boilsen har fået trøjenummer 20 i FC København.

Facebook
Twitter