Boilesen før Brøndby-møde: ’Vi kan skrive den perfekte slutning’

Nicolai Boilesen drømmer om at sikre mesterskabet i søndagens opgør mod Brøndby.

FC Københavns og Nicolai Boilesen har ikke lukket mål ind i de seneste tre kampe. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Snupper FC København alle tre point i søndagens opgør mod rivalerne fra Brøndby, så sikrer klubben sig samtidig det danske mesterskab i fodbold.

Derfor glæder Ståle Solbakkens tropper sig naturligvis til opgøret.

Det fortæller FCK’s forsvarsspiller Nicolai Boilesen.

- Det lyder som en god historie, der er skrevet helt perfekt. Nu mangler vi bare at skrive slutningen. Det bliver ikke bedre end en kamp mod Brøndby foran et udsolgt Parken og muligheden for at vinde mesterskabet, siger Nicolai Boilesen til DR Sporten.

Tæt på 100 mål

Skulle FC København samtidig lave to mål i opgøret mod Brøndby, runder klubben 100 scorede mål i denne sæson.

Det er derfor også et udsædvaneligt offensivt FCK-hold, der har underholdt det danske fodboldpublikum i denne sæson, mener Nicolai Boilesen.

- Vores fans elsker, at der bliver lavet mange mål. Men jeg går også ret meget op i, at vi ikke lukker så mange mål ind. Det er den perfekte kombination, at vi både kan lukke af foran vores eget mål og samtidig vinde på smuk fodbold, siger han og fortsætter.

- Teknisk og kvalitetsmæssigt har vi taget et nøk opad i denne sæson, men holdet står også mere sammen og kender hinanden bedre. Det betyder, at vi har en fælles relation, så vi kan tippe kampene over til vores fordel.

Om det lykkes FCK at score mål nummer 100 og vinde det danske mesterskab, kan du se søndag klokken 16 på TV3+.

Du kan også høre opgøret direkte i LIGA på P3 eller se højdepunkterne i Fodboldmagasinet søndag klokken 21.40.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk