Borring forlænger trods kærlighedssplid

Trods intern uro med klubkammerat har Jonas Borring forlænget med Randers.

Jonas Borring har forlænget sin kontrakt med Randers til sommeren 2018. (Foto: Annelene Petersen © Scanpix)

Der er trods alt lidt at glæde sig over for Jonas Borring i en svær tid, hvor Randers-spilleren er ved at blive separeret fra sin kone og tilmed har set klubkammeraten Christian Keller indlede et forhold med hende. Et forhold Keller selv bekræfter over for B.T.

Borring har nemlig forlænget sin kontrakt med Randers til sommeren 2018. Kantspilleren er lige nu på orlov på ubestemt tid på grund af situationen, der også er årsag til, at forlængelsen offentliggøres nu.

- Nyheden skulle have været offentliggjort ved et særskilt arrangement i den kommende uge, men set i lyset af de seneste par dages interne hændelser i klubben, er annonceringen om kontraktforlængelsen blevet fremskyndet, skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Mange skår at klinke

Klubbens direktør Michael Gravgaard siger til DR Sporten, at han håber at se Jonas Borring tilbage på banen i næste uge, og der bliver uden tvivl nogle skår at klinke mellem ham og den nu tidligere anfører Keller.

- Keller har brudt regel nummer et i omklædningsrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen, siger Jonas Borring til Ekstra Bladet.

Christian Keller har også kontrakt med Randers for den kommende sæson, og Michael Gravgaard bakker op om, at han fortsætter i klubben.

- Jeg kan vitterligt ikke se, vi har grund til andet. Det er ikke for at nedtone det (følelsesmæssige, red.) aspekt, men det er jo ikke et spørgsmål om, at nogen har stjålet noget fra en anden. Som jeg har forstået det, er det to par, der er gået hver til sit, og siden er to af de parter fundet sammen. Det er en væsentlig pointe.

- Jeg har selvfølgelig noteret mig, at Jonas lige nu har det svært med Christian Keller, og det tror jeg, at de fleste kan forstå. Men når det er sagt, er det stadig mit håb, at vi igen kan få truppen som helhed til at præstere, og det skal gerne starte allerede på søndag, siger Michael Gravgaard til DR Sporten.

Søndag spiller Randers på udebane mod Brøndby.

FacebookTwitter