Borring nægter at spille for Randers med Keller i klubben

Randers-spilleren Christian Keller har fundet sammen med Jonas Borrings fra-separerede kone.

(Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Randers FC bliver nok aldrig den samme klub igen.

I hvert fald kommer man ikke til at se Christian Keller og Jonas Borring på samme holdkort.

- Jeg har fortalt klubben, at jeg ikke kommer til at spille kamp for Randers FC igen, så længe Christian Keller er der, siger Borring til bt.dk.

Hele miseren i Randers er startet, fordi Keller har fundet sammen med Borrings fraseparerede kone.

- Jeg kan slet ikke forstå, at de to personer kan finde på at gøre det. Et er, at jeg har mistet alt for min ekskone, som jeg ligger i separation med og dybest set stadig bor under samme tag med, fordi vi har to unger at tage hensyn til, men når det er sagt, kan jeg ikke forstå, at Keller kan finde på at gøre det, siger Borring til BT og uddybber, at han føler, at Keller har dolket ham i ryggen.

Keller og Borring bliver

Ledelsen i Randers har imidlertid udtalt, at den ikke har tænkt sig at skille sig af med hverken Keller eller Borring, der begge netop har forlænget kontrakter med den kronjyske klub.

- Det er ikke for at nedtone det (følelsesmæssige, red.) aspekt, men det er jo ikke et spørgsmål om, at nogen har stjålet noget fra en anden. Som jeg har forstået det, er det to par, der er gået hver til sit, og siden er to af de parter fundet sammen. Det er en væsentlig pointe, siger Michael Gravgaard til DR Sporten.

Randers spiller søndag ude mod Brøndby.