Brøndby henter tidligere Malmø-topscorer i Kina

Magnus Eriksson er ny angriber i Brøndby, som henter ham i kinesisk fodbold.

Magnus Eriksson fejrer en scoring i Champions League imod østrigske Red Bull Salzburg. (Foto: Giuseppe Bellini © 2014 Getty Images)

Brøndby IF forstærker offensiven med en svensk angriber frem mod den nye sæson

Vestegnsklubben har i dag præsenteret Magnus Eriksson som ny spiller i klubben. Han kommer til fra kinesisk fodbold, hvor han i en kort periode har spillet for Guizhou Renhe.

Før sit skifte til Kina var han en del af det Malmø-mandskab, der vandt det svenske mesterskab i både 2013 og 2014. I de to sæsoner scorede han 21 mål og lavede 29 assist i 86 kampe, ligesom han nåede at spille i Champions League med klubben.

Den nytiltrådte sportsdirektør, Troels Bech, siger om nyindkøbet:

- Med Magnus får vi en målfarlig offensivspiller, som kan bruges både som angriber og kantspiller. Samtidig er han en spiller, der altid giver sig fuldt ud, uanset om det er til træning eller kamp. Det er netop denne vindermentalitet, som skal være med til at løfte vores niveau, og det er vores forventning, at Magnus bliver en af de bærende kræfter i jagten på at etablere os i toppen af dansk fodbold.

Skal bevise sig selv

Magnus Eriksson vender tilbage til Europa efter et kort ophold i Kina, hvor han med egne ord af forskellige årsager aldrig fandt sig til rette.

- Jeg ved derfor, at jeg skal bevise mig selv overfor klubbens fans, men lige så meget over for mig selv, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger han til Brøndbys hjemeside.

25-årige Magnus Eriksson har fået trøje nummer 10, og Brøndby håber på at få ham spilleberettiget til anden runde Europa League-kvalifikationen mod bulgarske PFC Beroe på torsdag. Han har skrevet under på en fireårig kontrakt.