Brøndby hyrer John Faxe som konsulent

Brøndby henter John "Faxe" Jensen ind som konsulent. Auri Skarbalius og Bent Christensen fortsætter i deres nuværende roller.

John "Faxe" Jensen bliver konsulent i trænerteamet omkring Brøndby. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

John "Faxe" Jensen tiltræder mandag i en konsulentrolle i trænerteamet omkring Brøndbys superligahold.

- På grund af svigtende resultater har vi i et stykke tid arbejdet på at styrke trænerteamet, og det har vi nu gjort med ansættelsen af John Faxe Jensen, lyder det fra sportschef Ole Bjur til klubbens hjemmeside.

Træner Auri Skarbalius og assistenttræner Bent Christensen fortsætter i deres nuværende roller.

- John får en konsulentrolle, hvor han med friske øjne skal komme med input, gejst og ny energi til den sportslige sektor. John skal fungere som inspirator og sparringspartner for trænerteamet, siger sportschef Ole Bjur.

Gejst og energi

John Faxe Jensen er kommentator for tv-kanalen 6'eren, og derfor kan han først tiltræde i Brøndby på mandag, når han har været i Sofia for at dække landskampen mellem Danmark og Bulgarien.

- John har en masse gode egenskaber, som vi i den situation, vi står i lige nu, har brug for. Hans fodboldfaglighed er i top, og hans personlighed, gejst og energi vil være af stor værdi for trænerne og spillerne. Jeg er overbevist om, at han sammen med Auri og Bent kan vende udviklingen og få os på sportslig ret kurs igen, siger Bjur.

John Faxe Jensen forventer først og fremmest at skulle hjælpe med at give holdet noget humør og gejst:

- Jeg ved både fra min tid som spiller og træner, at overblik, humør og indstilling er tre grundelementer, der altid skal være 100 % i orden, uanset hvilken situation, man er i. Det gælder selvfølgelig både i træning og i kamp, og det kan jeg forhåbentlig være med til at skubbe i en positiv retning, siger han.

Auri: Kan skabe bedre resultater sammen

Auri Skarbalius siger til klubbens hjemmeside, at han glæder sig over, at der "nu er flere ressourcer til rådighed."

- At vi kan fordele ansvarsområderne mellem os vil helt klart give et større overskud til Bent og jeg i det daglige arbejde. Jeg kender Faxe rigtig godt, og han har blandt andet nogle stærke personlige egenskaber, som vi helt sikkert kan bruge.

- Jeg forventer, at han kommer til med en masse ny energi, og at vi sammen kan skabe bedre resultater, siger cheftræneren til Brøndbys hjemmeside.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk