Brøndby IF taler med Frank Buch igen

I sidste måned trak Frank Buch-Andersen følehornene til sig i Brøndby IF, men nu skulle han sammen med en anden rigmand være kommet i spil på Vestegnen igen.

Frank Buch-Andersen er ved forhandlingsbordet igen. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

Brøndby IF er på udkig efter en økonomisk redningsplan, og klubben forhandler derfor igen med Frank Buch-Andersen, der ellers så sent som i sidste måned trak følehornene til sig, fordi han og klubben ikke kunne blive enige om betingelserne, hvis han skulle træde til som investor.

Men efter at tre andre mulige investorer i torsdags trak sig fra forhandlingsbordet, så Frank Buch-Andersen igen kommet ind i billedet, skriver eb.dk.

Der refereres til 'centralt placerede kilder', og ifølge dem skulle Frank Buch-Andersen sammen med millionæren Torben Hjort være kommet så langt i dialogen med klubben, at Nordea har meldt sig klar til at hjælpe med udgifter og låneafdrag, så en truende konkurs kan undgås.

Ifølge eb.dk har også Thomas Rasmussen, der trak sig som mulig investor i torsdags efter historier om forbindelse til hooligan- og nazimiljøet, antydet, at Frank Buch-Andersen igen skulle være kommet i spil.

- Har ingen kommentar. Ønsker kun at Tommy (Håkansson, BIF's direktør) og Frank får arbejdsro, så de kan komme op med en holdbar plan, skriver han i en mail mediet. Releaze TournamentTable Widget

Den økonomiske situation for Brøndby IF skulle være så alvorlig, at klubben i af få uger pinedød er tvunget til at finde alternative måder til at få tilført frisk likviditet, har Jyllands-Posten tidligere skrevet.  

 

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve