Brøndby-spiller: Mig og Auri behøver ikke at elske hinanden

Brøndby-spilleren David Boysen og klubbens nye, midlertidige træner Auri Skarbalius har tidligere været på kant af hinanden.

For fodboldromantikkeren er der få ting, der varmer, som at se en træner give en ung spiller et kram efter en kamp. Eller et opmuntrende træner-tilråb fra sidelinjen, når en dribling er mislykkedes.

Som eksempelvis Jurgen Klopp i Liverpool, der rask væk hiver det skæve smil frem og en varm arm om skulderen på Merseysideklubbens spillere efter en godkendt præstation.

Men de færreste fodboldspillere lever i Jurgen Klopps verden. Virkeligheden er hårdere. Trænere og spillere ser ikke nødvendigvis tingene fra samme vinkel. Som Brøndbys David Boysen og klubbens nye, midlertidige træner Auri Skarbalius.

- Mig og Auri behøver ikke at elske hinanden. Jeg elskede heller ikke Thomas Frank, og han elskede heller ikke mig. Sådan er fodbold. Man behøver ikke have et personligt forhold eller det ene og det andet, siger David Boysen. Releaze TournamentTable Widget

- Det vigtigste for mig er, at jeg kommer til at spille, og jeg kommer til at spille godt. Det vigtigste for ham er, at vi vinder, og det vil jeg også helst. Så hvis jeg kan spille, og vi kan vinde, så er alle glade.

Ikke enig med Auri

Boysen og Auri arbejdede kort sammen i Viborg, hvor den 24-årige kantspiller var udlejet til fra Lyngby i 2014. Men det var ikke Auri, der hentede Boysen til Viborg, og det satte sit præg på hans korte ophold i domkirkebyen.

- Havde jeg vidst, at det blev Auri, var jeg aldrig kommet til klubben. Det var jo Ove, som havde hentet mig herop, og Ove var grunden til, at jeg kom.

- Fra den ene dag til den anden kom Auri til, og der var ikke mange ting i kamp og træning, som jeg var enig med ham i. Spillestilen passede mig ikke, har Boysen udtalt til Viborg-folkeblad om sin tid i klubben.

Men nu lader det til, at Boysen og Auri har visket tavlen ren:

- Jeg glæder mig på en eller anden underlig måde. Lad os se, hvad der sker. Jeg har heldigvis allerede fået snakket ud om tingene med Auri. Det tror jeg, vi begge havde brug for. Her og nu kan jeg kun sige, at jeg glæder mig til i morgen (torsdag, red.).

Auris første kamp som cheftræner i Brøndby er på søndag, hvor holdet møder Randers på hjemmebane.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve