Brøndby tavse om formandssag

Har storaktionær og bestyrelsesformand i Brøndby, Jan Bech Andersen, svinet træner Thomas Frank og tidligere sportsdirektør Per Rud på fanforum?

Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og træner Thomas Frank i en krammer, der kan vise sig akavet, hvis skriverierne om førstnævnte holder vand. (Foto: Per Kjærbye © Scanpix)

Ekstra Bladet skriver tirsdag eftermiddag, at bestyrelsesformand og storaktionær i Brøndby, Jan Bech Andersen, i flere år har været en aktiv debattør på fanforummet Sydsiden Online.

Her er det ikke gået stille for sig, hvor Jan Bech Andersen har været brutalt ærlig om både tidligere og nuværende ansatte.

Senere på dagen skrev også Jyllandsposten og BT samme historie.

Den hovedrige storaktionær skulle via sin søns profil på siden have været særdeles hård i kritikken af tidligere sportsdirektør i Brøndby Per Rud og nuværende træner Thomas Frank.

I en debattråd om indkøbet af klubikonet Johan Elmander lyder det blandt andet:

Det var Per (Rud, red.) og Thomas (Frank, red.), der sammen besluttede det, og det fik de mandat til. Det har været – endnu – et dyrt bekendtskab. Og ja, en anden træner bør kunne få mere ud af det, og det er der fokus på. Jeg er overbevist om, at vi ser ændringer inden længe, men det skal være den rigtige. Ellers er vi lige vidt.

Pilen peger kun på Thomas og staben. Elmander var Thomas og Per's beslutning - ingen andre. Der er ikke leveret - længere er den ikke, og det får konsekvenser.

Har Per Rud og Thomas Frank fået med grovfilen af Jan Bech Andersen? Flere medier mener at vide det. (Foto: Nikolai Linares © Scanpix)

Ekstra Bladet skriver, at Brøndby-kilder bekræfter, at det er Jan Bech Andersen, der har benyttet sig af profilen på Sydsiden Online.

DR Sporten har været i kontakt med Brøndby IF, der hverken vil af- eller bekræfte Ekstra Bladets historie.

Vestegnsklubben lover dog, at man snarest muligt vil komme med en officiel udmelding om sagen via klubbens hjemmeside.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve